Czech Republic

+420775089291

Černý kaviár z jesetera Beluga

Historie a původ kaviáru Beluga.

Beluga neboli Huso Huso je největší ze všech jeseterů, její délka v přirozeném prostředí dosahuje 6 metrů! Je jediným dravcem svého druhu. Její hmotnost se může pohybovat od 100 kg do 1000 kg. Lov běluhy ve volné přírodě je nezákonný.

V současnosti ji chová jen velmi málo farem, protože trvá nejméně 15 let, než se z této ryby vylíhne první kaviár. Jedinečný kaviár Beluga byl a stále je nejprestižnějším kaviárem na světě.

Proč je kaviár belugy jednou z nejlepších pochoutek na světě?

Kaviár beluga je považován za jednu z nejluxusnějších pochoutek na světě. Vyrábí se z kaviáru beluga. Belugu snadno poznáte podle velikosti velkých zrn, ale především podle barvy, která se pohybuje od světle perleťově šedé až po jedinečnou tmavě šedou.

Kaviár beluga se projevuje v chuti a nabízí bezkonkurenční vytrvalou chuť. Nabízí jemné krémové tóny a nesrovnatelnou jodizovanou strukturu.

Chuťové a zdravotní vlastnosti kaviáru Beluga nemají mezi ostatními lahůdkami obdoby. Vysoká cena je zároveň zárukou kvality a originality této pochoutky. 

Náš tým kaviárových specialistů vám rád poradí, jaký kaviár je pro vás nejvhodnější.

  • Balení: Plech, sklo
  • Čistá hmotnost: 30 g, 50 g
  • Trvanlivost: 6 měsíců při t = -2 až +2 C
  • Výroba: Belgie
  • Složení: Kaviár z jesetera Beluga HUSO HUSO , JEDLA SŮL
  • Výživová hodnota ve 100 g výrobku: BÍLKOVINY: 24,4G, TUKY: 18,6G (z toho Omega-3 – 7,9 g)-Z TOHO NASYCENÉ MASTNÉ KYSELINY – 4,6, SACHARIDY: 2,2G – Z TOHO CUKRY 0 , SUL: 3,9G
  • Energetická hodnota ve 100 g výrobku: 272,5KCAL – 1141KJ
  • Vitamíny: A-0,55mg, B1-0,12mg, B2-0,4mg, B6-0,46mg, B9-0,05mg, D-0,08mg, E-4mg, PP-5,8mg, Niacin-0,9mg, Retinol-0,55mg;
  • Mikroživiny: Fe-2,4 mg;
  • Makroživiny: 4,4 mg: K-80mg, Ca-55mg, Mg-37mg, Na-1630mg, P-465mg, S-268mg, CI-2268mg;
  • Aminokyseliny: Valin- 2,04 g, Fenylalanin- 1,52 g, Metionin- 0,22 g, Tryptofan- 1,67 g, Arginin- 0,81 g, Histidin- 1,72 g, Turosin- 0,43 g, Glycin- 1,65 g, Alanin- 1,64 g, Serin- 1,3 g, Asparagin- 0. 7 g, citrulin – 0,09 g, glutamin – 2,14 g, treonin – 0,86 g, leucin – 1,16 g, isoleucin – 2,75 g,